Duurzaam bouwen met een agrarisch hart…

De agrarische bouwwereld is een vak apart. Geen enkele bouwtak is zo onderhevig aan continu wisselende regelgeving als deze. Daarom is vooruitzien en duurzaam investeren een groot goed. Het gaat immers om enorme bedragen.
Of het nu gaat om een varkens-, rundvee-, pluimvee of geitenstal, voor Pit bouw-advies kent de agrarische bouwwereld amper geheimen. Onze roots liggen veelal letterlijk in de agrarische wereld en we hebben jarenlange kennis op alle vlakken rondom agrarisch bouwen en de bijbehorende regelgeving.
We beperken ons daarin niet tot alleen de schil maar kunnen ook adviseren over bijvoorbeeld robot-systemen of erfinrichting.
Daarom gaan we graag vanaf het eerste idee met u in gesprek en zorgen we ervoor dat het gehele bouwtraject zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Ook in het vergunningstraject. Indien nodig kunnen we daarbij de hulp inschakelen van een team professionele samenwerkingspartners.

Ook voor kapschuren, droog- of opslagloodsen kunt u uiteraard bij ons terecht.

Wilt u met ons in gesprek over uw plannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Agrarische projecten:

24 mei 2022 / Agrarisch, Algemeen

Open dag 17 juni 2022 – Exterkate Biologische Varkenshouderij

Vrijdag 17 juni is er van 14.00 tot 19.00 uur een open dag bij Exterkate Biologische Varkenshouderij  Slaghekkenweg 18  7497 NB …
Lees meer…
9 mei 2022 / Agrarisch, Algemeen

Open dag – Melkveebedrijf Udink te Markelo

Op zaterdag 21 mei is er een “open dag” bij de familie Udink te Markelo. Wij hebben hiervoor in samenwerking…
Lees meer…
1 mei 2020 / Agrarisch

Ligboxenstal met emissiearme vloer in Eibergen

Pit bouw-advies adviseerde, ontwierp en begeleide een ligboxenstal in Eibergen voorzien van een emissiearme vloer en met 2 robotmelkers. Het…
Lees meer…
1 mei 2020 / Agrarisch

Uitbreiding ligboxenstal in Groenlo

Pit bouw-advies tekende en begeleide uitbreiding van een ligboxenstal in Groenlo met voerbunkers en een geïntegreerd automatisch voersysteem in de…
Lees meer…
30 april 2020 / Agrarisch

Nieuwbouw rundveestal en kapschuur in Enschede

Pit bouwadvies heeft melkveebedrijf Pasman-Aalpol een nieuwe melstal met kapschuur mogen realiseren. Van advies, tot tekenweek, vergunningsaanvragen en bouwbegeleiding.
Lees meer…