Pit bouwadvies is gecertificeerd in het uit­voeren van ­asbest­inventarisaties. Als dyna­­misch en ervaren bedrijf kunnen wij u een uitgebreid en gedegen advies geven op het gebied van asbestsanering en het duurzaam investeren in eventuele herbouw. Voor u als opdrachtgever betekent dat minder zorgen en een duidelijk (financieel) inzicht over alles wat hierbij komt kijken.

Met het saneren van asbest gaat een behoorlijke investering gepaard die u op het eerste gezicht economisch niets oplevert, behalve een schonere en gezondere leefomgeving. Toch kan het investeren in saneren van asbest renderend zijn, met name voor de waarde van uw onroerende zaken, maar ook wanneer asbest wordt vervangen door duurzame bouwproducten. Pit bouwadvies adviseert u hierbij graag, kan een prognose van de kosten maken en u begeleiden in het traject van vergunning- en subsidieaanvragen. Desgewenst kan Pit bouwadvies het gehele traject voor u begeleiden.

Heeft u asbesthoudend materiaal op uw perceel en wilt u graag met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden om dit zo kostenefficiënt mogelijk te saneren? Dan staan wij u graag te woord. Neem gerust contact met ons op via telefoon: 0544 -725925 of via ons e-mailadres: info@pitbouwadvies.nl

Onze werkvelden:

Bouwadvies

Asbestinventarisatie