Rood voor Rood – gemeente Berkelland

with Geen reacties

Woensdag 18 mei 2022 is er om 20.00 uur een informatieavond over de nieuwe rood voor rood regeling in de gemeente Berkelland. 

Gezien de grote belangstelling is er een extra avond op woensdag 15 juni 2022 om 20.00 uur.

Aanmelden voor woensdag 15 juni  op roodvoorroodberkelland.nl  

De informatieavond op woensdag 18 mei 2022 zit volledig vol. Aanmelden voor deze avond is niet meer mogelijk.

Open dag – Melkveebedrijf Udink te Markelo

with Geen reacties

Op zaterdag 21 mei is er een “open dag” bij de familie Udink te Markelo. 

Wij hebben hiervoor in samenwerking met ForFarmers de uitbreiding mogen ontwerpen en  uittekenen. E.e.a. ten behoeve van de bouwaanvraag, omgevingsvergunning. Vervolgens hebben wij nog een stuk projectbegeleiding met betrekking tot de aannemer mogen verzorgen.

Zuivelboerderij IJsseloord – Kom het beleven!

with Geen reacties

Op een schitterende locatie aan de rand van Arnhem tussen de Pleijroute en de IJssel ligt Zuivelboerderij IJsseloord. Een familiebedrijf waar al sinds 1988 ambachtelijke zuivel wordt gemaakt. Van ontwerp tot bouw zijn wij betrokken bij de komst van een nieuw te bouwen zuivelproductie.

Het ontwerp sluit met zijn eenvoudige bouwvorm aan bij de bestaande agrarische bedrijfsgebouwen en met de combinatie van natuurlijke en industriële materialen krijgt het een moderne uitstraling. Middels transparante gevels worden bezoekers van de zuivelboerderij meegenomen in de beleving van het productieproces.

De op het erf staande landwinkel, stallen vol met koeien en kalfjes maken de ervaring compleet.

Komt u snel een keer langs?

Schuurwoning – Eigentijds bouwen

with Geen reacties

Schuurwoningen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het landschap. Met name in de herontwikkeling van boerenerven is de architectuurstijl een trend. Door de eenduidige uitstraling en herkenbare vorm welke doet denken aan de voormalige agrarische bedrijfsbebouwing. Een herkenbare vorm heeft deze schuurwoning zeker, maar de uitstraling is allerminst saai te noemen. Door een krachtig kleurgebruik ontstaat contrastvorming. De riante overstekken bieden plaats voor een terras en door de vele glasopeningen is er veel lichtinval in de woning.

Overkappingen – Voor ieder wat wils

with Geen reacties

Voor diverse opdrachtgevers hebben wij de afgelopen jaren overkappingen en bijgebouwen ontworpen. dit van ontwerp tot en met de omgevingsvergunning. Hierdoor hebben wij een breed assortiment in verschillende stijlen ontwikkeld. Alle overkappingen en bijgebouwen vragen om maatwerk, waarbij wij de vraag van onze opdrachtgevers laten aansluiten in het ontwerp.

Bed and breakfast – Strobouw in een duurzaam jasje.

with Geen reacties

Voor onze opdrachtgever hebben wij deze Bed and Breakfast mogen ontwerpen. Met de uitstraling van een schuur en de afwerking in natuurlijke materialen, sluit de B&B aan in de landelijke omgeving. Het skelet van strobouw zorgt voor een degelijke constructie en een comfortabel binnenklimaat. Met een gesloten voorgevel ontstaat er privacy voor de bezoekers, maar ook voor de eigenaren van het erf. Aan de achterzijde van de Bed and Breakfast kan er in alle rust genoten worden van het prachtige uitzicht en de mooie omgeving.